BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Verdachten van inbraak in woning in Kuurne opgepakt dankzij alerte bewoner

KUURNE – Op dinsdagmiddag 26 maart slaagde de politiezone VLAS erin een inbrekersduo te arresteren, dankzij de snelle reactie van een attente bewoner die hen betrapte tijdens een inbraak in een woning aan de Bloeiweg in Kuurne.

Rond 15.40 uur ontving de politiezone VLAS een melding van een bewoner uit Kuurne, die bij thuiskomst twee inbrekers in haar woning aantrof. Na een confrontatie sloegen de verdachten onmiddellijk op de vlucht. De bewoner, nog onder de indruk van het voorval, handelde echter alert en alarmeerde meteen de politie. De inbrekers hadden de achterdeur geforceerd om de woning binnen te dringen.

De politieteams reageerden snel en begonnen onmiddellijk een zoekactie naar de verdachten, die zich niet ver van de plaats van de misdaad konden bevinden. Kort daarna werden de twee verdachten door de politie gearresteerd.

Ze zijn overgebracht naar het politiecommissariaat voor verhoor en verdere onderzoekshandelingen. Het betreft twee minderjarigen die deel uitmaken van een rondtrekkende dadergroep uit de regio Rijsel.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
27 maart 2024
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Brandweer en Politie, Nieuws
Asfalteringswerken op Brugsesteenweg

Asfalteringswerken op Brugsesteenweg

KUURNE/HARELBEKE – Op zaterdag 13 april start een aannemer in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer met het affrezen en heraanleggen van de toplaag

Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Zuid-West-Vlaanderen – Van 18 april tot 2 mei strijkt MOOOV neer in Zuid-West-Vlaanderen. Een brede waaier aan films uit alle hoeken van de wereld, reizen