BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Media, Nieuws

Chef Kevin hakt knoop door voor Lynn Van den Broeck in Special Forces: “Hier stopt het voor jou”

Special Forces

VILVOORDE – De tweede trainingsdag in Zuid-Afrika bleek een maat te veel voor actrice Lynn Van den Broeck. Ondanks haar totale uitputting doorstond ze de heftige milling-proef met glans, maar na een bijna slapeloze nacht begonnen vermoeidheid en verstijfde spieren serieus door te wegen.

Op weg naar de watervalproef schommelde Lynn voortdurend tussen stoppen en doorgaan. “Mijn benen willen niet mee”, gaf ze herhaaldelijk aan. Met haar laatste sprankje kracht en tonnen doorzettingsvermogen bereikte ze de voet van de waterval, maar helaas ook haar fysieke limiet. “Ik kan het niet zeggen, ik vind het zo moeilijk. Ik wil echt niet stoppen”, probeerde Lynn nog. Maar de instructeurs zagen dat ze haar limiet had bereikt en besloten dat het genoeg was. “Het stopt hier voor jou. Het is geen schande. Fysieke vermoeidheid heeft je zo ver geduwd dat je dit niet meer durfde doen. We pushen iedereen tot die limiet”, klonk het. “Ik blijf gewoon graag doorzetten ook al zijn alle signalen: je kan het niet, het gaat niet. Ik weet dat ergens wel maar om dat te moeten toegeven, ik ben daarin heel koppig. Ik vind het zo spijtig. Mijn papa is militair, ik wou hem echt trots maken”, vertelt Lynn. 

Bekijk hier de exit van Lynn Van den Broeck:

Foto en video VTM/DPG Media

Met één rekruut minder keerde de groep terug naar het basecamp. Iedereen was al meer dan 30 uur wakker en de motivatie was bij Gers Pardoel even ver te zoeken. “Ik zit serieus te denken om te stoppen,” klonk het. En alsof dat nog niet genoeg is, ontdekten de instructeurs dat Gers zijn deo stiekem had meegesmokkeld, ondanks hun instructies om dat niet te doen. Hij werd stevig op het matje geroepen. Beslist Gers om te stoppen? En hoe vergaat het mederekruten Loïc Van Impe, Ine Beyen, Saïd Boumazoughe, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Geert Meyfroidt, Olivier Deschacht en Davina Simons? Dat ontdekt de kijker volgende maandag om 20.40 uur bij VTM of al in weekpreview bij Streamz. 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
30 april 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Media, Nieuws