BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

De wereldprimeur “Amazonia” in Bellewaerde Park is open voor publiek

Aqua Mundo

IEPER – Vandaag is het zover en is de splinternieuwe waterattractie Amazonia open voor het publiek. De spectaculaire attractie ligt in het hart van de nieuwe zone “Mundo Amazonia”, een totale investering van 21 miljoen euro.

Een wereldprimeur voor de ganse familie

De nieuwe waterattractie “Amazonia” vind je enkel en alleen in Bellewaerde Park. De combinatie van de schuine lift, de draaiende verticale lift, de gigantische halfpipe en de dropdown op het einde van de rit is hetgeen wat de attractie zo uniek maakt.

Door laattijdige leveringen van essentiële onderdelen duurden de testfases langer dan voorzien en liet de opening van de attractie iets langer op zich wachten. Ondertussen zijn de testfases volledig afgerond en werd de attractie door keuringsdienst TÜV gekeurd. Vandaag gaat de waterattractie in alle veiligheid open voor het publiek en kunnen bezoekers de spectaculaire attractie beleven.

Mundo Amazonia

Het splinternieuw parkdeel “Mundo Amazonia” bevat voor elk wat wils. Naast de unieke waterattractie Amazonia, vind je er ook twee nieuwe attracties voor de allerkleinsten. Kleine avonturies beleven er hun eerste sensaties op de kiddie-coaster “Brazilian Buggies” en op de mini-splash “Rio do Cacao”. Verder vind je er ook een nieuwe souvenirshop “Samba Souvenirs”, waar je leuke geschenken voor jong en oud kan vinden. In het nieuwe horecapunt “Tropical Takeaway” proef je de exotische sfeer in overheerlijke empanadas, lekkere pizza’s en verrukkelijke taco’s. Een volledig nieuw aanbod in het voedingsassortiment van Bellewaerde Park.

Aquamundo

Foto’s en beelden FVL

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
20 april 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws
Hevige brand bij Orgamex Ieper

Hevige brand bij Orgamex Ieper

IEPER – Donderdagavond brak een zware industriebrand uit bij Orgamex langs de Oostkaai te Ieper. Er werd een Be-Alert uitgestuurd om ramen en deuren te