BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws, Samenleving

Philippe Geubels ontvangt be•at Award voor meer dan 67.000 bezoekers

Philippe Geubels ontvangt be•at Award voor meer dan 67.000 bezoekers

ANTWERPEN – Zondagavond 28 april 2024 ging theater- en televisiemaker Philippe Geubels een laatste keer in bad. De laatste voorstelling van zijn succesvolle theatershow ‘Geubels Gaat in Bad’ vond plaats in Stadsschouwburg Antwerpen. Theaterdirecteur Ralf Geheniau overhandigde hem de eerste be•at Award namens de meer dan 67.000 bezoekers die genoten van zijn show in de theaters van zalengroep be•at.

In september 2022 kondigde Philippe Geubels groot nieuws aan. Op een druk bijgewoonde persconferentie op het podium van Stadsschouwburg Antwerpen, maakte hij zijn nieuwe theatershow ‘Geubels Gaat in Bad’ bekend. Na vijf jaar keerde hij terug naar het theater met een nieuwe show.

Geubels in het theater

Dat Vlaanderen ernaar uitkeek om Geubels in het theater terug te zien, was een understatement. Tickets vlogen de deur uit: 39 voorstellingen in Capitole Gent, Stadsschouwburg Antwerpen en Trixxo Theater Hasselt en meer dan 67.609 toeschouwers.

‘Iedereen mee in bad’

Comedyshows.be, promotor van de voorstellingen, kijkt tevreden terug op de indrukwekkende theaterreeks. “We vonden het superplezant om het mee te maken en dat iedereen mee in bad is gegaan” glimlacht Kristof De Block van Comedyshows.be. Waarop Philippe Geubels: “Dit is de mooiste be•at prijs dat ik ooit al heb gekregen”.

Allereerste be•at Award voor uitzonderlijke theaterreeks

Omdat Philippe Geubels een stand-up comedian buiten categorie is, ontving hij de eerste be•at Award. “Deze award is bedoeld voor artiesten die hun passie en talent delen met het publiek en een blijvende indruk achterlaten”, aldus Ralf Geheniau, theaterdirecteur bij be•at. ”We zijn Philippe Geubels en zijn team enorm dankbaar voor de fantastische tijd die hij onze bezoekers bezorgde en kijken nu al uit naar zijn volgende tournee!”

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
29 april 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws, Samenleving