BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Foto Reportage, Nieuws

Willy Sommers bracht in een uitverkochte Kubox “De Soundtrack van Mijn Leven”

Willy Sommers

KUURNE – In een volledig uitverkochte Kubox bracht Willy Sommers afgelopen woensdag onder de titel “De Soundtrack van Mijn Leven” een prachtige show van zijn carrière. Ondanks dat Willy Sommers al 72 lentes telt, was daar tijdens zijn optreden niets van te merken.

Hoewel “Show me your Willie” niet werd uitgevoerd, vlogen er wel bh’s en zelfs één slipje door de lucht. Op de leeftijd van slechts 16 jaar was Willy al actief in een coverbandje, en tot op heden is deze rasartiest nog steeds gepassioneerd bezig met muziek. Hij heeft zelfs het geluk gehad om een kleedkamer te delen met wereldsterren zoals Julio Iglesias en Elton John.

Van sekssymbool in de jaren ’70, die tot zijn 33 ste besloot om thuis te blijven wonen bij zijn moeder, tot een levendige zeventigplusser vandaag, alles kwam aan bod in zijn show. Zelfs zijn fanblad, ooit uitgebracht in een oplage van 12.000 exemplaren, werd niet vergeten. Een gelukkige fan slaagde er zelfs in het zweetdoekje van de rasartiest op te vangen.

Willy Sommers 'De Show van mijn Leven'

Foto’s Hendrik Lefebvre

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 april 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Foto Reportage, Nieuws
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online