BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Celebrating Prince komt naar Silt

Celebrating Prince komt naar Silt

MIDDELKERKE – Op dinsdag 9 juli kan je in Silt met ‘Celebrating Prince’ een unieke concertavond beleven. In de rangen van ‘Celebrating Prince’ vinden we de kern van de legendarische Prince begeleidingsband ‘New Power Generation’ terug.

Popicoon Prince overleed onverwacht in 2016. Hij was één van de meest invloedrijke artiesten uit de recente muziekgeschiedenis. Hits als ‘Purple Rain’, ‘1999’ of ‘Sign of the times’ zijn absoluut tijdloze klassiekers. Ook zijn bijdragen als producer en filmcomponist zijn immens. Prince stond ook bekend voor zijn urenlange, fantastische liveshows. Hij werd daarin steevast begeleid door een geniale band, waarvan de meest beroemde ongetwijfeld ‘The New Power Generation’ was.

Uitzonderlijke energie

‘Celebrating Prince’ is volgens de promotoren ‘the closest you get to Prince’. “Het is een ode aan de uitzonderlijke energie en creativiteit die Prince definieerden. Elk optreden is doordrenkt met het diepste respect en de bewondering, die zijn voormalige bandleden koesteren voor de legendarische artiest.Verwacht je dus aan meeslepende funk, perfecte pop en opzwepende soul. De komst van ‘Celebrating Prince’ naar Silt is een ‘match made in heaven’ ” zegt Alain Bloeykens van Silt Middelkerke.

Diamonds and pearls

In de line up zitten onder andere Morris Hayes, de legendarische musical director van de NPG én de medewerker die het langst met Prince samengewerkt heeft. Ook Tony M, de oorspronkelijke rapper van de NPG, en de charismatische zanger MacKenzie tekenen present. Met een indrukwekkende mix van hits – van de funky grooves van ‘Diamonds & Pearls’ tot de epische ballades van ‘Purple Rain’ – nemen de voormalige leden van de NPG het publiek mee op een onvergetelijke reis door de muzikale geschiedenis van Prince.

Zomers topentertainment

De exclusieve toevoeging van ‘Celebrating Prince’ op 9 juli is voor Alain Bloeykens van Silt alvast een logische keuze: “Ons concertaanbod is enorm veelzijdig. De komst van ‘Celebrating Prince’ brengt exclusieve klasse naar onze prachtige evenementenzaal.”

Tickets kan je boeken via www.middelkerke.be/silt/kalender

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
8 mei 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws