BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Creativiteit en Innovatie bloeit tijdens Junior Techniekacademie

KUURNE – Liefst veertig jongeren uit het derde en vierde leerjaar namen dit voorjaar deel aan de Junior Techniekacademie. De Techniekacademie Vives en de gemeente Kuurne sloegen hiervoor de handen in elkaar om de kinderen wegwijs te maken in de wonderbaarlijke wereld van buitenschoolse STEM- en technieklessen. Tijdens deze lessen vervaardigden de kinderen onder andere een pretpark en een kapstok. Daarnaast leerden ze ook programmeren. De twee lesmiddagen die hiervoor waren gereserveerd op woensdag waren telkens volledig volzet. Op woensdag 22 mei kregen alle deelnemende kinderen hun diploma van de Junior Techniekacademie uitgereikt door schepen van Onderwijs Jan Deprez op Hoeve Vandewalle.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
22 mei 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online