BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Infomarkt nieuwe zeedijk Middelkerke op 1 juni

Infomarkt nieuwe zeedijk Middelkerke op 1 juni

MIDDELKERKE – Tijdens een informatiemarkt in centrum De Branding op zaterdag 1 juni, stelt het gemeentebestuur de grote lijnen van het project voor. Je krijgt er info over de aanpak van de werken, de bedoeling en de voorlopige fasering. Er is uiteraard ook tijd en ruimte voor vragen en gesprekken met de projectleiders.

Sportcomplex versmelt met omgeving

Vanaf september 2025 hoopt het gemeentebestuur te starten met de heraanleg van de Middelkerkse zeedijk. De werken verlopen in verschillende fases en volgens hetzelfde concept als in Westende. De renovatie moet de Middelkerkse zeedijk tussen de Logierlaan en het Arthur De Greefplein omtoveren tot een veilige promenade met meer ruimte voor beleving, groen en zon.

Wat kan je verwachten?

In de turnzaal van De Branding, worden alle aspecten van het project helder voorgesteld, tijdens een infomarkt. Die is tussen 10 en 16 u doorlopend open. Er zijn informatiesessies om 10u30, 11u30, 14u00 en 15u00 in de foyer van De Branding. Ook die zijn vrij toegankelijk, vooraf reserveren is niet nodig.


Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 mei 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Nieuws, Samenleving