BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws, Video Reportage

Jeugdtheater LITOZIEKLA schittert met acht succesvolle voorstellingen van ‘Len & Lea’

Litoziekla

OUDENAARDE – Jeugdtheater LITOZIEKLA* vzw blikt terug op acht geslaagde voorstellingen van hun familiale muziekvoorstelling ‘Len & Lea’. Het theaterstuk “Len & Lea” vertelt het verhaal van een tweeling die lijnrecht tegenover elkaar staat, net als hun snoepfabrieken die ze beheren. Terwijl Len het perfecte leven leidt, wordt Lea geplaagd door een gevoel van somberheid en eenzaamheid.

Wanneer Len zijn nieuwe huisstijl en bijbehorende snoep introduceert met een grote mediavoorstelling, bereikt de spanning bij Lea een kookpunt. Ze besluit een spion naar snoepfabriek Snoepers te sturen om later wraak te kunnen nemen op Len en zijn fabriek.

Jeugdtheater LITOZIEKLA is een jong, dynamisch theatergezelschap uit Oudenaarde dat kleinschalig werd opgericht op 26 februari 1986. Aanvankelijk bracht het gezelschap onschuldige toneelstukjes in een garage, maar groeide uit tot een bekend begrip in Oudenaarde.

De Belgische Radio Unie was afgelopen weekend te gast bij een van de voorstellingen van het theaterstuk “Len & Lea” gebracht door Jeugdtheater LITOZIEKLA. Zij spraken niet alleen met de regisseur van het stuk, maar lieten ook diverse acteurs aan het woord.

Bekijk hier de reportage over Jeugdtheater LITOZIEKLA:

Meer info via litoziekla.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
27 mei 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws, Video Reportage
Kleine ka gaat op tournee

Kleine ka gaat op tournee

OUDENAARDE – Gelegenheidscollectief Kleine ka trekt er weer op uit en schenkt opnieuw de opbrengsten aan goede doelen. Met ZINKGAT brengen zij een knotsgekke komedie,