BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws, Video Reportage

Kuurne meets Kuurne in … Wevelgem

Herbert Verhaeghe

WEVELGEM – Zanger-presentator Herbert Verhaeghe is een bezige bij én Kuurnenaar. Zijn dorpsgenoot, Nico Speleers, ook een bezige bij (én dus ook) Kuurnenaar, ontmoet Herbert zowaar in Wevelgem, bij de voorstelling van ‘Hemel zonder sterren’, het nieuwe nummer van zangeres Christina Loreena.

Herbert legt een indrukwekkende reis af, vanaf zijn jeugdig (zang)talent tot het bereiken van de Vlaamse hitlijsten en het presenteren van zijn eigen talkshow(s). Zijn passie voor het entertainment is écht bewonderenswaardig …

Bekijk hieronder het interview met Herbert Verhaeghe:

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
31 mei 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws, Video Reportage