BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Ruim 170 handelaars voor megastraatverkoop Braderie Publique in Gent

Ruim 170 handelaars voor megastraatverkoop Braderie Publique in Gent

GENT – De inschrijvingen zijn afgerond: ruim 170 handelaars doen straks mee met Braderie Publique, een record. De megabraderie vindt plaats in de hele binnenstad van donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni.

Voor het eerst nemen ook de straten vanaf Gent-Sint-Pieters deel, de Koningin Elisabethlaan, Kortrijksesteenweg, Kortijksepoortstraat en de Nederkouter aan Braderie Publique deel. Wie van het station naar de binnenstad wandelt, kan dus al heel wat koopjes doen.

“Dit record bewijst dat de Gentse handel bloeit. Blij dat de handelaars rond het station deelnemen. Die waren ongerust omdat de tram daar niet meer passeert, maar dankzij leuke activiteiten vinden bezoekers ongetwijfeld de weg” zegt Sofie Bracke, schepen van Handel.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 mei 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws