BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Veroorzaker dodelijk ongeval pas vrijgelaten maar opnieuw aangehouden voor brandstichting

Veroorzaker dodelijk ongeval pas vrijgelaten maar opnieuw aangehouden voor brandstichting

HOUTHULST – Een man die vorig jaar een dodelijk ongeval veroorzaakte en onlangs werd vrijgelaten, is opnieuw aangehouden op verdenking van brandstichting, in de woning van zijn broer te Houthulst.

Vrijdagmorgen omstreeks 09.22 u brak brand uit in een woning in de Eendrachtstraat te Jonkershove, deelgemeente van Houthulst. Bij aankomst van de brandweer stond het huis reeds in lichtelaaie. Het parket onderzoekt of het om brandstichting gaat. Buurtbewoners zouden kort voor de brand immers verdachte K.K. hebben opgemerkt in de nabijheid van de uitgebrande woning. Op het moment van het uitbreken van de brand was er niemand thuis. De woning brandde volledig uit.

Pas vrijgelaten

Verdachte K.K. veroorzaakte begin september vorig jaar, een zwaar verkeersongeval na een verkeerd inhaalmanoeuvre, waarbij een 62-jarige fietser het leven liet. Bij het ongeval raakten ook nog vier andere voertuigen betrokken. Beklaagde werd recent veroordeeld tot 60 maanden cel en een geldboete van 8000 euro. Omdat de beklaagde reeds een hele tijd in voorarrest had gezeten, kwam hij onlangs vrij.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 mei 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Brandweer en Politie, Nieuws
Stormschade in de Westhoek

Stormschade in de Westhoek

WESTHOEK – Donderdagnamiddag trok een onweersbui over de regio. Dit ging gepaard met heel wat regen en een stevige wind en zorgde voor een 100-tal