BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Wegomlegging door dringende inspectiewerken

KUURNE – Op maandag 13 en dinsdag 14 mei tussen 08.30 en 11.30 uur zullen dringende inspectiewerken uitgevoerd worden aan het rioleringsnetwerk in de Generaal Eisenhowerstraat, tussen de Vrije Basisschool en de Gasthuisstraat. 

Gedurende deze werkzaamheden zal een eenrichtingsverkeer van toepassing zijn tussen het kruispunt van de Generaal Eisenhowerstraat/Kortrijksestraat en de Generaal Eisenhowerstraat/Gasthuisstraat.   Verkeer komende vanuit de richting Kortrijk die richting Kuurne centrum rijdt zal normale doorgang krijgen.

Het Verkeer die richting Kortrijk rijdt zal worden omgeleid via de Gasthuisstraat en Veldmaarschalk Montgomerystraat.   Op maandag spitsen de werkzaamheden zich toe tot het reinigen van het rioleringsstelsel, terwijl op dinsdag er een cameraonderzoek zal plaatsvinden.   Fietsers zullen geen hinder ondervinden van deze werkzaamheden en kunnen zich verplaatsen in beide richtingen.  Het busverkeer kan echter wel hinder ondervinden.  Bushalte ‘Delhaize’ richting eindbestemming blijft mogelijk.  Richting Kortrijk wordt de halte tijdelijk afgeschaft en wordt er een omleiding voorzien via Gasthuisstraat en Veldmaarschalk Montgomerystraat en de Kortrijksestraat.  Meer info via kuurne.be/bereikbaar

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
12 mei 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving
Middenstand 100 jaar

NV De Middenstand is eeuw oud

KUURNE – Aanstaande zondag worden, naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van De Middenstand, de huidige bestuurders van NV ‘De Middenstand van Cuerne’ ontvangen op