BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

400 bezoekers komen langs op tentoonstelling jeugdatelier op Hoeve Vandewalle

Jeugdatelier Kuurne

KUURNE – Afgelopen weekend stelde het jeugdatelier Kuurne tentoon in de stallingen en de woning van Hoeve Vandewalle. De werken van hun 100 leerlingen konden rekenen op veel belangstelling, gezien ongeveer 400 bezoekers deze kwamen bezichtigen. Vooral veel mama’s, papa’s, oma’s en opa’s kwamen de werkjes van hun oogappels bewonderen. Naast klei-, 3D- en schilderwerken waren er ook tekeningen en zelfs recyclagekunst gemaakt van petflessen te zien op de tentoonstelling.

Van de gelegenheid werd tevens gebruikgemaakt door het jeugdatelier om een beperkt aantal kunstwerkjes te koop aan te bieden, gemaakt door hun kleine en grote kunstenaars, om hun kas te spijzen. De opbrengst van deze verkoop gaat integraal naar de aankoop van nieuw materiaal, dat volgend schooljaar zal worden gebruikt tijdens de lessen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
10 juni 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws