BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Media, Nieuws

Bart & Rita waaien vanavond het appartement van Jan binnen in Familie

Familie

VILVOORDE – Gezelligheid troef vanavond in het appartement van Jan (Jef De Smedt) in Familie. Terwijl hij samen met zijn kinderen Mieke (Caroline Maes) en Maarten (Michael Vroemans) aan tafel zit, worden ze verrast met groot bezoek.

“Hallo! Hier ben ik!”, klinkt het wanneer Rita de deur openslaat, om nadien haar familie na vele jaren terug in de armen te sluiten. Rita onderbreekt haar cruise om het familiefeest bij te wonen en iedereen terug te zien. En ze is niet alleen, want ook Jans oudste zoon Bart (Chris Van Tongelen) maakt opnieuw zijn opwachting. Zo worden de kijkers vanavond verwend met een dubbele comeback en is het nu al uitkijken naar de reünie van komende vrijdag. Al wordt die serieus overschaduwd door de afwezigheid van Leen (Cathérine Kools). Voor de kijkers is al duidelijk dat zij vermoord werd door Joris/Bert (Jan Sobrie), maar ontdekt de familie dat grote geheim ook? En wat is Joris/Bert vrijdag van plan?

Foto en beelden VTM/DPG Media

Familie: elke weekdag om 20u35 bij VTM.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 juni 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Media, Nieuws