BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Eurythmics, Shaggy en Niels Destadsbader eerste namen voor Night of the Proms

Eurythmics, Shaggy en Niels Destadsbader eerste namen voor Night of the Proms

ANTWERPEN – De 38ste editie van Night of the Proms brengt dit jaar een onvergetelijke line-up naar het Sportpaleis. Bereid je voor op de iconische beats van Eurythmics’ Dave Stewart, de zomerse vibes van reggae-ster Shaggy, de betoverende klanken van pianovirtuoos Louis Philippson en de Vlaamse charme van zanger en presentator Niels Destadsbader. Meer artiesten worden binnenkort bekendgemaakt. Het feest van klassiek en pop vindt plaats op 22, 23 en 24 november 2024 in het Antwerpse Sportpaleis.

Night of the Proms brengt al sinds 1985 jaarlijks nationaal en internationaal toptalent op het podium. Geniet ook op 22, 23 en 24 november 2024 in het Sportpaleis in Antwerpen van popklassiekers met een symfonisch muzikaal jasje.

Koop hier je tickets.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
19 juni 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws