BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Media, Nieuws

JOE Summer Island terug in Middelkerke

JOE Summer Island terug in Middelkerke

MIDDELKERKE – Radiozender JOE zorgt voor een bruisende zomer boordevol entertainment en familiepret aan de zeedijk van Westende. Van vrijdag 12 juli tot en met zondag 11 augustus kunnen bezoekers zich vier weken lang onderdompelen in de magie van straffe radio, live optredens, toffe kermisattracties, heerlijke versnaperingen, verfrissende drankjes én happy hours.

Met een adembenemend zicht op zee maken de JOE-dj’s heel de zomer lang dagelijks van 10u00 tot 22u00 live radio vanop het JOE Summer Island aan de zeedijk van Westende. 7 op 7 staan ze klaar achter de microfoon om zomerse vibes, de mooiste verhalen en de beste muziek door de radioboxen te laten klinken.

Op vrijdag 12 juli om 16u00 geven JOE-dj’s Jan Bosman & Leen Dendievel met een feestelijke radio-uitzending het officiële startschot voor de zomer aan het JOE Summer Island.

JOE-dj’s Jan Bosman & Leen Dendievel: “Swingen, zingen en genieten aan zee met de beste muziek! Ook deze zomer mogen we onze trouwe JOE-fans weer ontvangen in ons bruisende JOE Summer Island. Van unieke kermisattracties tot knallende optredens van topartiesten. We kijken er nu al naar uit om het zand tussen onze tenen te voelen en de stralende zon te zien zakken in de zee!”

Swingende live optredens van Berre, Laura Tesoro, Stan Van Samang en Cleymans & Van Geel

  • Op vrijdag 12 juli opent JOE Summer Island met een live optreden. JOE-dj Bart-Jan Depraetere zet het muzikale feest nadien verder met een heuse afterparty.
  • Ook Stan Van Samang (vrijdag 19 juli om 20u00),
  • Laura Tesoro (zaterdag 27 juli om 20u00),
  • Cleymans & Van Geel (vrijdag 2 augustus om 20u00)
  • en Berre (vrijdag 9 augustus om 20u00) zorgen voor live optredens bij zonsondergang.

Jouw zomer is niet compleet zonder (live) muziek

De JOE-dj’s staan telkens na de optredens paraat om af te sluiten met een feestelijke afterparty. Daarnaast brengen nog een heleboel andere artiesten een bezoek aan het JOE Summer Island. Alle optredens zijn live te volgen op de radio, via joe.be en in de JOE-app.

Sfeervolle kermis met gloednieuwe zweefmolen én elke dag Happy Hour

Naast swingen en meezingen, kunnen bezoekers zich elke dag uitleven in de magische kermisattracties, zoals de gloednieuwe zweefmolen of de Swinging Polyp. Met de tenen in het zand en zicht op zee genieten bezoekers dagelijks tussen 11u00 en 22u00 van heerlijke snacks, verfrissende drankjes, cocktails en mocktails. En dat is nog niet alles. JOE trakteert de bezoekers elke dag tussen 16u00 en 18u00 op een Happy Hour: twee voor de prijs van één, zowel op drankjes als op de attracties. Bezoekers van het JOE Summer Island kunnen niet genoeg verwend worden, dus daarbovenop heeft JOE tijdens Happy Hour telkens nog een leuke verrassing in petto. Iedereen meer dan welkom!

JOE Summer Island is ook deze zomer de ‘place to be’ in Middelkerke – van vrijdag 12 juli tot en met zondag 11 augustusKoning Ridderdijk t.h.v. Surfclub De Kwinte in Westende – elke dag van 10u00 tot 22u00.

joe.be/summerisland

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 juni 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Media, Nieuws