BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

McDonald’s Kuurne zoekt enthousiaste medewerkers en houdt jobdag op 20 juni

McDonalds Kuurne Kenny Schelstraete

KUURNE – In aanloop naar de opening eind augustus van een nieuw McDonald’s-filiaal aan de Brugsesteenweg 90 in Kuurne, gaat McDonald’s Kuurne op 20 juni op zoek naar gemotiveerde medewerkers.

“In totaal zijn wij op zoek naar zo’n 90 medewerkers met verschillende profielen,” zegt franchisenemer Kenny Schelstraete. “We zoeken 6 managers, 35 vaste medewerkers en 50 flexi-jobbers en studenten. Geïnteresseerden kunnen langskomen op de jobdag die plaatsvindt op 20 juni van 10.30 tot 14.15 uur in de Werkwinkel, Lekkerbeetstraat 5-7 in Kortrijk. Rechtstreeks solliciteren kan uiteraard ook via de vacatures bij VDAB of door te mailen naar jobs@nooraap.be. Wie ons team komt versterken, krijgt naast een degelijke opleiding de kans om verder door te groeien.”

Interne opleiding voorzien

“McDonald’s biedt professionele kansen en een verrijkende ervaring aan medewerkers die zich willen ontwikkelen in een stimulerende en fijne werkomgeving. Als franchisenemer voorzie ik opleidingen om enerzijds praktische en operationele vaardigheden, zoals hygiëne- en voedselveiligheidsregels, aan mijn teams aan te leren. Daarnaast besteed ik ook veel aandacht aan soft skills, zoals teamwork en klantgerichtheid. Een gemotiveerd team is ons geheime ingrediënt om ervoor te zorgen dat elke klant zich bij ons goed voelt en kan genieten van zijn favoriete maaltijd.  Ondertussen mochten we trouwens al de eerste spontane sollicitaties ontvangen!”

McDonalds Kuurne
Foto Speleers Nico

Hart voor lokale gemeenschap

Kenny is een vaste waarde binnen de McDonald’s-familie. Hij is een gepassioneerde ondernemer en opende vorige maand nog een nieuw restaurant in Ingelmunster. Hij heeft niet alleen een hart voor ondernemen, maar ook voor de lokale gemeenschap. Met verschillende initiatieven en een luisterend oor zet hij zich sterk in voor de regio’s waarin zijn restaurants actief zijn. Die passie voelt hij ook voor zijn teams. “Voor mij is McDonald’s in de eerste plaats een avontuur van, door en voor mensen. Zonder mijn teams ben ik niets. Dankzij hen kunnen de restaurants goed draaien en gaan onze klanten terug naar huis met een glimlach. Ik ben dan ook heel blij om voor dit nieuwe avontuur in Kuurne een enthousiast team te kunnen samenstellen,” voegt Kenny toe.

Passie voor het ondernemen

Kenny Schelstraete groeide op in Gent, maar woont al geruime tijd samen met zijn vrouw in Waregem. Tien jaar geleden begon Kenny te werken voor McDonald’s nadat hij eerst enkele jaren in het buitenland werkzaam was geweest. Gezien zijn passie voor het ondernemen ging Kenny vorig jaar van start als franchisenemer van de McDonald’s-vestigingen in Knokke en Koksijde. Vorige maand kwam daar de vestiging in Ingelmunster bij en eind augustus wordt daar het nieuwste filiaal van de fastfoodketen in Kuurne aan toegevoegd. Gelukkig staat Kenny er niet alleen voor, hij is omringt door een hecht team om alle filialen geruisloos te laten draaien.

McDonalds Kuurne

Opening McDonald’s Kuurne eind augustus

“De nieuwe vestiging van McDonald’s die eind augustus de deuren opent aan de Brugsesteenweg is een meerwaarde voor onze gemeente,” aldus Bram Deloof, schepen van Lokale Economie. “Het nieuwe pand betekent een verfraaiing van het kavel, maar belangrijker nog, dit nieuwe filiaal biedt ook tewerkstellingsmogelijkheden. Ondernemers die in Kuurne investeren en tewerkstelling aanbieden, kunnen we alleen maar toejuichen.”

Geïnteresseerden kunnen langskomen op de jobdag die plaatsvindt op 20 juni van 10.30 tot 14.15 uur in de Werkwinkel, Lekkerbeetstraat 5-7 in Kortrijk. Rechtstreeks solliciteren kan ook via de vacatures bij VDAB of door te mailen naar jobs@nooraap.be.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
13 juni 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving