BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Oldtimers schitteren tijdens de Golden Classic Rit

Golden Classic rit

LAUWE – Afgelopen zaterdag vond in Lauwe de Golden Classic rit plaats. Zoals de naam al doet vermoeden, is de Golden Classic rit een evenement voor oldtimers. In totaal namen 84 wagens deel aan het evenement, waarvan de eigenaren al om acht uur ’s ochtends bijeenkwamen in t’Applaus te Lauwe.

Tijdens een parcours van 154 kilometer deden de deelnemers onder meer Anzegem en Oudenaarde aan, om in de namiddag een bezoek te brengen aan het Centrum Ronde van Vlaanderen. Later op de dag stonden nog passages in Maarkedal, het vliegveld van Amougies en Kluisbergen op het tourschema.

Het evenement werd afgesloten in feestzaal Pigalle met een maaltijd en muziek.

Golden Classic rit
Golden Classic rit
Golden Classic rit
Golden Classic rit
Golden Classic rit
Golden Classic rit

Fotoverslag Samson

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 juni 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws