BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws, Samenleving

Sundown Festival bij Wever en Ducré

Sundown Festival bij Wever en Ducré

KORTRIJK – Op vrijdag 7 juni verzamelde verlichtingsfabrikant Wever en Ducré, medewerkers en klanten, op haar bedrijfsterrein op Evolis Kortrijk, dat voor de gelegenheid werd omgebouwd tot een locatie waar de nieuwste producten werden getoond.

Wever en Ducré organiseerde het Sundown Festival, om haar klandizie en medewerkers te bedanken en te waarderen én om haar duurzame producten onder de aandacht te brengen.

Lokaal talent op het evenement

Op het evenement was lokaal talent aanwezig. Mooneye mocht bij zonsondergang de avond aftrappen, waarna Coco Jr. met zijn coverband de gelegenheids- festivalweide in vuur en vlam zette. Er hing een positieve sfeer, dé ideale omgeving om te netwerken.

Het festival legde de nadruk op duurzaamheid, het gebruik van lokale producten én het minimaliseren van afval. De positieve bedrijfscultuur van Wever en Ducré en de toewijding aan haar waarden leiden tot sterke relaties met medewerkers en klanten.

Missie met een visie

De missie van Wever en Ducré is het creëren van kwalitatieve verlichting, die aan elk interieur een extra touch geeft. Met meer dan 30 jaar ervaring onderscheiden Wever en Ducré zich in de designwereld, met een unieke, rock-‘n-roll benadering van verlichting. Ze geven prioriteit aan creativiteit, duurzaamheid en betrokkenheid van de gemeenschap in hun werk.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
17 juni 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws, Samenleving