BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Crammerock 2024 volledig uitverkocht

Crammerock 2024 volledig uitverkocht

STEKENE – Nadat eerder deze maand de laatste weekend- en zaterdagtickets voor Crammerock de deur uitvlogen, is het festival volledig uitverkocht. In een recordtijd van 24 dagen gingen 18.000 tickets per dag de deur uit.

Zo snel ging het in de geschiedenis van het festival nog nooit. Op de affiche staan namen als Bazart, James Bay, Gossip, Zara Larsson, Arsenal, Warhaus, Yannis & The Jaw, Joost, Pommelien Thijs, Portland en Stone. Van de bijna 60 acts zijn er intussen 27 gekend.

Wie te laat was om een ticket te bemachtigen kan voor het 3de jaar op rij beroep doen op het doorverkoopplatform van het festival via resale.crammerock.be

Net als bij o.a. Pukkelpop, Gent Jazz en Dour kunnen ticketkopers via het platform op een veilige manier hun ticket opnieuw aanbieden. Zo gaat het festival de illegale verkoop op de zwarte markt tegen en kan het ook de laagdrempeligheid op de secundaire markt verzekeren. 

Het voorlopige programma kan je terugvinden via www.crammerock.be.

Crammerock is een tweedaags, complexloos muziekfestival tijdens het eerste weekend van september in Stekene, tussen Antwerpen en Gent. Jaarlijks passeren bijna zestig acts op de vier podia, die garant staan voor non-stop muziek uit alle genres. Dankzij een collectief aan vrijwilligers weet het festival zich te onderscheiden met lage ticketprijzen en een ongedwongen sfeer. De vorige edities klokte het festival af op 36.000 bezoekers, verspreid over twee festivaldagen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
21 juli 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws