BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Tien nieuwe namen voor Crammerock 2024

Tien nieuwe namen voor Crammerock 2024

STEKENE – Crammerock voegt vandaag 10 nieuwe namen toe aan de line-up van haar 34ste editie. Het festival rockt graag over de genres heen met een boeiende nieuwe lading van indie, rock, pop en elektronica acts uit binnen- en buitenland.

Ook Gossip, Stone, Warhaus en Zara Larsson zijn er bij. Gossip, Stone, Meltheads en Omdat Het Kan & Average Rob komen naar Stekene op vrijdag 6 september. Nieuw voor zaterdag 7 september zijn Zara Larsson, Warhaus, CYRIL, Maksim, Kids With Buns en Nina Black.

Met de komst van Gossip op vrijdag kunnen de bezoekers zich verheugen op een show van Beth Dito vol met rrriot girl energy en catchy songs. Stone, het viertal uit Liverpool, zorgt op zijn beurt voor een heerlijke mix van indie en hip-hop met een poëtisch post-punk kantje. Na hun geweldige passage op Rock Werchter komt later deze week hun debuutalbum Fear Life For A Lifetime uit. Explosies uit eigen land worden op de eerste dag verzorgd door de postpunkband Meltheadsen powerteam Omdat Het Kan & Average Rob.
Op zaterdag staat de Zweedse superster en pop-icoon Zara Larsson op het programma. Met haar hits ‘Lush Life’, ‘Symphonie’ & ‘words krijgt ze zonder twijfel iedereen aan het dansen. Warhaus, het alter ego van Maarten Devoldere van Balthazar dat in 2016 het licht zag, krijgt die dag ook een plaatsje in de line-up samen met de indiefolk van Kids With Buns en de immer populaire Maksim. De Australische dj en producer CYRIL en de explosieve Nina Black zorgen op hun beurt voor een heerlijk feestje. Crammerock 2024 vindt plaats in Stekene op vrijdag 6 en zaterdag 7 september. Onder andere Bazart, James Bay, Arsenal, Yannis & The Jaw, Joost, Pommelien Thijs, Portland, Andy C, Equal Idiots, Glints, Kevin, Only The Poets, Sea Girls, Fox Stevenson, Jael b2b Faisal, Prins S. & De Geit en Issey Cross.

Een volledig overzicht van alle bevestigde acts tot nu toe is beschikbaar op www.crammerock.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 juli 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws