BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Imog uitbouw GV8-sortering op kruissnelheid

Imog uitbouw GV8-sortering op kruissnelheid

HARELBEKE – Het nieuwe materialenbeleid richt zich op het sluiten van kringlopen en het recyclen van afval als grondstof. Imog investeert in een nieuwe grofvuilsorteerinstallatie om meer grondstoffen te verzamelen en minder te verbranden.

De installatie zal grof vuil sorteren en ontmantelen, om zuivere en homogene materialen te verkrijgen voor recyclage. Na een opstartperiode zal de installatie jaarlijks 60.000 ton afval verwerken. Imog wil hiermee voldoen aan de Vlarema 8-wetgeving en haar dienstverlening uitbreiden.

De installatie zal in september operationeel en wordt voorgesteld tijdens de Vlaamse Open Bedrijvendag op 6 oktober.

Om deze nieuwe activiteit op te starten en uit te bouwen zoekt Imog nog medewerkers, onder meer één manager sorteerinstallatie , 2 teamleiders, 1 kraanbediener en 10 sorteerders (-sters). Meer informatie over de verschillende vacatures kan je hier vinden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
7 juli 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Nieuws, Samenleving
Spring mee voor proper water

Spring mee voor proper water

HARELBEKE – Big Jump is een internationale ecologische actie, die jaarlijks plaatsvindt, om de povere waterkwaliteit van rivieren en waterlopen onder de aandacht van een