BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Foto Reportage, Nieuws

Kneistival 2024

Kneistival

KNOKKE-HEIST – Kneistival is een gratis muziekfestival in Knokke-Heist. Op het Heldenplein, vlakbij het strand geniet je van concerten van lokale, nationale en internationale bands. Van vrijdag 19 juli tot en met zondag 21 juli, telkens vanaf 19u30 uur.

Op de affiche namen als Iskander Moon, Admiral Freebee, Thumpasaurus, De Ketnetband, Green Crow Collective, De Mens, Hellmut Lotti Goes Metal, Jack Vamp & The Castle Of Creep, Flemming en Les Truttes.

BRU fotograaf Els Bollaert genoot zaterdagavond mee van de ambiance …

Sublieme ‘De Mens’

‘De Mens’ is een Belgische rockgroep uit Vlaams-Brabant, die vooral Nederlandstalige nummers brengt. Frank Vander Linden en zijn muzikale compagnons de route voorzien ons al sinds 1992 van muzieknummers met de hoofdletter ‘M’. Dit was zaterdag tijdens Kneistival 2024 niet anders. Het massaal aanwezig publiek werd er onder meer getrakteerd op liedjes als: genees mij, bijna, lachen en mooi zijn, en in Gent, Irene, ergens onderweg … kortom het beste wat De Mens te bieden heeft.

Duivelse Hellmut

Het deed wat ‘raar’ om klassieke Helmut Lotti zonder pitteleer op het podium te zien. De sympathieke Gentenaar verruilt tegenwoordig zijn goes classic, voor een all-dressed-in-black outfit en voegde een extra letter ‘l’ aan z’n voornaam toe. En dus je denkt van … wat gaat dat hier worden, een bedenking die je vergeet, van zodra je Lotti zijn eerste metal noten hoort zingen … smoke on the water, run to the hills, highway to hell … het publiek kwam, zag en … vond ook Hellmut Goes Metal … de max!

Foto’s Els Bollaert

Kneistival 2024
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
21 juli 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Foto Reportage, Nieuws