BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Crammerock 2024 voegt laatste namen aan affiche toe

Crammerock 2024 voegt laatste namen aan affiche toe

STEKENE – Het populaire Crammerock festival heeft zojuist de laatste namen toegevoegd aan de affiche voor haar 34ste editie en de tickets zijn al weken uitverkocht! Met grote namen als Johnny Marr, Black Box Revelation, Andromedik en nog 16 andere artiesten belooft het een spectaculair weekend te worden vol muziek uit diverse genres.

Johnny Marr, de legendarische gitarist van The Smiths, zal het publiek betoveren met zijn britpop-klanken. Daarnaast zorgen Black Box Revelation, Stone en Gossip voor het nodige gitaargeweld op vrijdag. Voor de dansliefhebbers zijn er ook genoeg opties, zoals de technovibes van Helena Lauwaert, de opzwepende beats van Fuzz en de soul en blues van Lolalita.

Ook aan urban en hiphop vibes is gedacht, met namen als Brihang, Dikke, Mula B en $hirak die het publiek zullen doen dansen op zaterdag. Het belooft een weekend vol muzikale hoogtepunten te worden.

Volledig uitverkocht

Het tweedaagse festival vindt plaats op 6 en 7 september in Stekene en is volledig uitverkocht. Voor degenen die geen ticket hebben kunnen bemachtigen, is er een doorverkoopplatform beschikbaar waar tickets veilig kunnen worden aangeboden en gekocht.

Mis dit geweldige festival niet en blijf op de hoogte van het laatste nieuws via crammerock.be.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
16 augustus 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws
Crammerock 2024 volledig uitverkocht

Crammerock 2024 volledig uitverkocht

STEKENE – Nadat eerder deze maand de laatste weekend- en zaterdagtickets voor Crammerock de deur uitvlogen, is het festival volledig uitverkocht. In een recordtijd van