BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Media, Nieuws

R.S. Muziek Nieuws!

R.S. Muziek Nieuws!

NIEUWERKERKEN – R.S. Muziek, is een muzieklabel met vestigingen in België en in Nederland. Het bestaat sinds 2015 en heeft enkele artiesten onder dak. Het denkt ook graag actief mee over live optredens, management en het zoeken van commerciële partners voor artiesten.

Vandaag in ‘R.S. Muziek Nieuws!’ o.a. zanger-entertainer Nico uit Zottegem, Veronique Ké & Hans Hanssens en Freddy Davis.

Zanger Nico op zomercruise met Schip Ahoy

Copyright Nico Meesseman

Ahoy, matrozen en zeelieden! Stap aan boord van het muzikale avontuur met zanger Nico uit Zottegem en zijn hit “Schip Ahoy”! Laat je meevoeren op de golven van vrolijke deuntjes en feestelijke tonen terwijl je meezingt en danst op deze aanstekelijke melodie.

Met zijn unieke stem en aanstekelijke energie, weet zanger Nico elk feest tot een waar spektakel te maken. Of je nu aan wal staat of al jaren op zee vaart, met “Schip Ahoy” brengt hij de feestvreugde naar iedereen!

Mis dit muzikale hoogtepunt niet en boek zanger Nico voor jouw volgende evenement. Gegarandeerd plezier en vertier voor alle landrotten en zeerotten aan boord! Schip Ahoy!

Veronique Ké & Hans Hanssens

Copyright Hans Hanssens & Veronique Ké

Laat je betoveren door de magie van de liefde en door de nieuwe single “Verliefd, Verloofd, Getrouwd” van zangduo Veronique Ké en Hans Hanssens.

Met hun betoverende stemmen en harmonieuze samenzang weten Veronique Ké en Hans Hanssens de liefde tot leven te brengen in dit meeslepende nummer.

Mis deze prachtige release niet en laat je hart verwarmen door de muzikale magie van Veronique Ké en Hans Hanssens. Een lied dat de liefde viert en je doet geloven in sprookjes die uitkomen. Verlies jezelf in de klanken van “Verliefd, Verloofd, Getrouwd” en laat de liefde zegevieren!

Freddy Davis

Copyright Freddy Davis

Stap binnen in de wereld van Freddy Davis, de Vlaamse charmezanger, die al sinds 1982 harten verovert met zijn betoverende stem en onweerstaanbare optredens.

Geboren onder het sterrenbeeld weegschaal in het pittoreske Sint-Truiden, weet Freddy als geen ander, hoe hij met zijn muzikale talent, zijn publiek kan bekoren.

Met een fantastische fanclub die hem grandioos steunt en aanmoedigt, heeft Freddy Davis al menig succesvol optreden op zijn palmares.

Zijn recente zomerhit ‘Knokke-Heist’ is een ware meezinger die overal op applaus kan rekenen en regelmatig te horen is op verschillende radiostations.

En nu is het tijd voor de langverwachte opvolger: ‘Onze eerste zoen’. Deze prachtige nieuwe single, geschreven door Fraja, neemt je mee op een nostalgische reis, naar die onvergetelijke momenten van de allereerste kus. Met de kenmerkende stijl en emotie van Freddy Davis, is ‘Onze eerste zoen’ een nummer dat recht naar het hart gaat en je doet wegdromen. Alle informatie over Freddy Davis op 0497/72.68.12

Stap binnen in de wereld van muzikale creativiteit en succes met R.S. Muziek, dé toonaangevende muziekuitgeverij die jouw talent naar nieuwe hoogten tilt. Als jouw partner in het realiseren van muzikale dromen, biedt R.S. Muziek een platform waar jouw muziek tot leven komt en de wereld verovert. Met een team van gepassioneerde professionals en jarenlange ervaring in de muziekindustrie, staat R.S. Muziek garant voor kwaliteit en succes. Of je nu een getalenteerde singer-songwriter bent, een opkomende band of een gevestigde artiest, bij R.S. Muziek vind je de ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt om te schitteren. Het uitgebreid netwerk en de sterke connecties in de industrie zorgen ervoor, dat jouw muziek de juiste kanalen bereikt en gehoord wordt door een breed publiek. Van het opnemen en produceren van nummers tot het regelen van optredens en het beheren van auteursrechten, bij R.S. Muziek ben je in goede handen. Kies voor succes, kies voor kwaliteit, kies voor R.S. Muziek – waar muzikale dromen werkelijkheid worden. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe R.S. Muziek jouw muzikale carrière naar nieuwe hoogten kan brengen +32 (0)496 74.44.32

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 augustus 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Media, Nieuws
Herbert Verhaeghe

Kuurne meets Kuurne in … Wevelgem

WEVELGEM – Zanger-presentator Herbert Verhaeghe is een bezige bij én Kuurnenaar. Zijn dorpsgenoot, Nico Speleers, ook een bezige bij (én dus ook) Kuurnenaar, ontmoet Herbert