BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Slushwave Festival komt naar Kortrijk voor eerste fysieke editie in Budascoop

Slushwave Festival komt naar Kortrijk voor eerste fysieke editie in Budascoop

KORTRIJK – Na vier online edities palmt het elektronisch muziekfestival Slushwave de Budascoop in voor een eerste offline editie op zaterdag 31 augustus. Kortrijkse kunstenaar Sebastien Dessauvage krijgt voor de organisatie de steun van DURF2030 en werkt samen met Bolwerk, BAF!, LZSB, Kunstencentrum Buda en GRNDLGGRS.

Slushwave, het elektronisch muziekgenre dat een unieke mix aanbiedt van atmosferische en experimentele geluiden, heeft sinds zijn ontstaan vooral een trouwe aanhang op het web.

Dankzij een langdurige vriendschap met Britse ambient artiest ‘desert sand feels warm at night’ zag lokale kunstenaar Sebastien Dessauvage (gekend als muzikant Zer0 Rei) de kans om de vierde editie te vieren in het kloppend cultureel hart van Kortrijk, de Budascoop.

“Na een aantal succesvolle online edities vonden we dat het tijd was om de unieke energie van Slushwave fysiek tot leven te brengen in een intieme bioscoopomgeving. In de Budascoop kunnen we door een combinatie van performances, interviews en videoprojectie een sfeer creëren die perfect past bij onze muziek, en die we graag willen delen met zowel fans als nieuwsgierigen,” vertelt Dessauvage.

Bezoekers kunnen een dag vol artistiek talent verwachten met daarnaast ook aangepaste drankjes, sterke DJ’s en een platenbeurs van gespecialiseerde labels die speciaal afzakken van over heel Europa en de VS.

Datum: 31 augustus Locatie: Budascoop, Kapucijnenstraat 10 8500 Kortrijk Tickets & info: https://www.reirecords.com/slushwave

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
22 augustus 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws