BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Wegenwerken

Brusselse ring (R0) bijna volledig afgesloten in Hoeilaart 

Brusselse ring (R0) bijna volledig afgesloten in Hoeilaart 

BRUSSEL – Tijdens de nacht van woensdag 11 september op donderdag 12 september, tussen 22u en uiterlijk 4u, is de Brusselse buitenring R0 (dus verkeer in de richting van Zaventem) aan de oostkant van Brussel volledig afgesloten ter hoogte van Hoeilaart. Het verkeer van de binnenring (richting Waterloo) zal binnen hetzelfde tijdsvenster maar over één rijstrook beschikken. 

Het Agentschap Wegen en Verkeer breekt op de nacht van woensdag op donderdag, een portiek met signalisatieborden af. Het portiek werd een jaar geleden aangereden en was sindsdien beschadigd.  

Door die werkzaamheden kan er lokaal geen verkeer passeren op de buitenring. Weggebruikers krijgen de raad om de route via Hoeilaart op de buitenring, te vermijden en om te rijden (richting het noorden) via de binnenring, dus langs de westkant van de hoofdstad. 

De binnenring bij Hoeilaart blijft wel open tijdens de nachtelijke werkzaamheden, maar daar is maar één rijstrook beschikbaar. Die ene rijstrook zal ook twee keer voor een korte periode van ongeveer 10 minuten door de wegpolitie afgesloten moeten worden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 september 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Nieuws, Wegenwerken