BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Het Ezelstreffen: Nieuw motortreffen in Kuurne belooft blijver te worden

Ezelstreffen

KUURNE – Nadat het Kortrijkse Vlastreffen stopte met bestaan, ontstond in 2022 bij Didier De Rammelaere het idee om een nieuw motortreffen te organiseren in buurgemeente Kuurne.

Met de goedkeuring van burgemeester Francis Benoit werd ervoor gekozen om dit evenement “Het Ezelstreffen” te noemen. Hoewel het de eerste keer is dat dit motortreffen plaatsvindt, zijn de verwachtingen hooggespannen en lijkt het een blijvend evenement te gaan worden. Er worden trouwens meer dan 200 deelnemers verwacht.

Foto: Hendrik Lefebvre

“Het parcours van 160 kilometer voert dit keer niet doorheen de Vlaamse heuvels, maar wel richting de kust.”, vertelt organisator Didier De Rammelaere, “Onderweg zijn er stops voorzien in Oostkamp en Wenduine. Inclusief deze tussenstops zal de hele tocht ongeveer vier uur in beslag nemen.”

Didier en zijn vrouw bezoeken ook zelf regelmatig motortreffens, waardoor het voor hen vanzelfsprekend was dat hun vrienden hen tijdens dit nieuwe treffen zouden vergezellen.

Foto: Hendrik Lefebvre

Het organiserende bestuur van “Het Ezelstreffen” bestaat uit vijf bestuursleden, Didier De Rammelaere, zijn vrouw Griet Lambrecht, Nic Desmet, Cindy Desmet en Tracy.  Nu reeds is de organisatie ervan overtuigd dat een nieuw motortreffen geboren is die vanaf heden iedere tweede weekend van september zal gaan plaatsvinden

Ezelstreffen
Foto: Hendrik Lefebvre
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
8 september 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws