BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Politie treft kleine cannabisplantage aan in Kuurne

KUURNE – Op donderdag 5 september heeft de politiezone VLAS, na een grondige voorbereiding, een gerichte actie uitgevoerd in het kader van een drugsonderzoek in Kuurne. In samenwerking met het parket werd een huiszoeking gedaan in een woning in de Generaal Eisenhowerstraat, waarbij verschillende zaken aan het licht kwamen.

Tijdens de huiszoeking werden vijf cannabisplanten aangetroffen, die meteen in beslag zijn genomen en vernietigd. Daarnaast vond de politie ook materiaal dat erop wijst dat er sprake was van een kleine cannabisplantage. In de woning werd bovendien een gebruikershoeveelheid cannabis gevonden, evenals enkele gsm-toestellen die tijdelijk in beslag zijn genomen voor verder onderzoek. Ook werd een busje pepperspray ontdekt en in beslag genomen.

Drie personen die aanwezig waren in de woning zullen verder verhoord worden om hun betrokkenheid in het onderzoek te verduidelijken. Het onderzoek naar de mogelijke cannabishandel die met deze vondst in verband staat, loopt momenteel verder.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
6 september 2024
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Brandweer en Politie, Nieuws