BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Sri Lanka introduceert gratis visum voor 35 landen

Sri Lanka Introduceert gratis visum voor 35 Landen

KUURNE/RED. – Vanaf 1 oktober 2024 vereenvoudigt Sri Lanka de toegang voor reizigers uit 35 landen, waaronder Nederland en België, door de invoering van een gratis visum. Geen omslachtige procedures en de kosten van 60 USD zijn verleden tijd. Voortaan kunnen bezoekers hun visum verkrijgen zonder extra kosten. Deze maatregel, die gedurende een proefperiode van zes maanden zal gelden, is bedoeld om het toerisme naar het eiland te stimuleren, beroemd om zijn paradijselijke stranden en welzijnstradities.

Nu het in veel delen van de wereld kouder wordt, biedt dit nieuwe visumbeleid, de perfecte kans voor reizigers, om te ontsnappen aan de winterkou en te genieten van het tropische klimaat, de zon en Ayurvedische wellness in Sri Lanka.

Winter wellness: ervaar Ayurveda in Sri Lanka

De wintermaanden, van oktober tot maart, worden beschouwd als het beste seizoen om Sri Lanka te bezoeken, vooral voor diegenen die op zoek zijn naar een Ayurvedische wellnessretreat. Sri Lanka, met zijn eeuwenoude Ayurvedische tradities, biedt de ideale ontsnapping voor wie op zoek is naar ontspanning en holistische genezing. Met het vereenvoudigde visumproces wordt het plannen van een wellnessvakantie deze winter nog eenvoudiger.

Ayurveda, een 5.000 jaar oud genezingssysteem, staat bekend om het bevorderen van balans en harmonie tussen lichaam, geest en ziel. Behandelingen zoals kruidentherapieën, detoxprogramma’s en rustgevende oliemassages kunnen helpen om stress te verlichten, het immuunsysteem te versterken en het lichaam te verjongen. Gecombineerd met de serene landschappen van Sri Lanka, biedt een Ayurvedische retreat een volledige wellnesservaring die bezoekers verfrist en herboren laat voelen.

Uw Ayurvedische vakantieplannen

Met stressvrij reizen en de belofte van holistische verjonging, is deze winter de ideale gelegenheid om de unieke wellnessaanbiedingen van Sri Lanka te ervaren. SpaDreams, een toonaangevende aanbieder van Ayurveda-retreats, biedt op maat gemaakte pakketten inclusief volpension accommodatie en Ayurvedische therapieën. Geïnteresseerden kunnen profiteren van exclusieve vroegboekkortingen, met tweeweekse Ayurvedische retreats vanaf 854 €, wat een waardevolle kans biedt om holistisch welzijn te combineren met een betaalbare tropische vakantie.

Voor meer informatie over Ayurveda-retreats in Sri Lanka en om te ontdekken welke landen in aanmerking komen voor het nieuwe visumvrije reisbeleid, bezoek SpaDreams.

Landen die in aanmerking komen voor een visum bij aankomst:
Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, België, Spanje, Australië, Denemarken, Polen, Kazachstan, Saoedi-Arabië, VAE, Nepal, China, India, Indonesië, Rusland, Thailand, Maleisië, Japan, Frankrijk, Verenigde Staten, Canada, Tsjechië, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Israël, Wit-Rusland, Iran, Zweden, Zuid-Korea, Qatar, Oman, Bahrein, Nieuw-Zeeland.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 september 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Nieuws, Samenleving