BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Achterachternichtje Suzan is 100 jaar jonger dan haar overgroot-tante Zuster Rosa

Zuster Rosa 104 jaar

KUURNE – Afgelopen vrijdag vierde Suzan Schietgat haar vierde verjaardag. Dit deed ze samen met haar overgroot-tante, Zuster Roza Quartier, de oudste inwoner van Kuurne. Zuster Roza woont in het woonzorgcentrum Zorg en Welzijn in Kuurne en telt maar liefst 104 lentes.

Suzan werd afgelopen vrijdag vier jaar oud, en deze bijzondere dag bracht ze door met haar familie, waaronder haar overgroot-tante Zuster Roza, die in januari 104 jaar is geworden. Daarmee is Zuster Roza de oudste bewoner van Kuurne. Het contrast tussen de twee generaties werd prachtig vastgelegd op een foto, waarop Suzan en Zuster Roza samen te zien zijn – goed voor een indrukwekkende leeftijdskloof van 100 jaar.

Zuster Roza, die nog steeds geniet van haar dagelijkse routine, is een geliefd lid van de gemeenschap in het woonzorgcentrum. Haar levenslust en vriendelijke glimlach werken aanstekelijk op zowel het personeel als de medebewoners. Ze genoot zichtbaar van het feestelijke bezoek van haar familie en van de aanwezigheid van haar jarige achter-achternichtje Suzan.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
29 september 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving