BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

Nieuws, Ongevallen

Bestuurder van bestelwagen boort zich door twee wegversmallingen

HOUTHULST - In de nacht van zaterdag op zondag raakte een 45-jarige man uit Diksmuide gewond nadat hij, met zijn bestelwagen twee wegversmallingen ramde.

HOUTHULST – In de nacht van zaterdag op zondag raakte een 45-jarige man uit Diksmuide gewond nadat hij, met zijn bestelwagen twee wegversmallingen ramde.

Omstreeks 00.22u raakte een 45-jarige man uit Diksmuide gewond, nadat hij met zijn bestelwagen Peugeot Partner in de Stokstraat te Klerken, deelgemeente van Houthulst, net buiten de bebouwde kom rechtdoor reed bij een wegversmalling met zware houten bloembakken.

Vervolgens begon de wagen te tollen en boorde zich enkele meters verder aan de overzijde van de weg doorheen een tweede wegversmalling, eveneens met zware houten bloembakken.

Wellicht overkop én tot stilstand op de bestuurderskant over de volledige breedte van de rijbaan

Brandweer Westhoek werd opgeroepen om het slachtoffer uit zijn voertuig te bevrijden. Eerst werd ruimte vrijgemaakt, zodat de medische hulpdiensten, het slachtoffer de eerste medische zorgen konden toedienen.

Vervolgens werd de geknelde chauffeur door de brandweer, langs de laadruimte van zijn voertuig bevrijd.

Niet in levensgevaar

Het slachtoffer werd eerst door een MUG-arts gestabiliseerd en daarna naar het Jan Yperman Ziekenhuis overgebracht. Volgens Politiezone Polder zou het slachtoffer niet in levensgevaar verkeren. 
Het verkeer werd tot na de takelwerken omgeleid via de Jos Janssenstraat en de Torhoutstraat.


Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
20 oktober 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Nieuws, Ongevallen
Rund belandt in beek

Rund belandt in beek

IEPER/VOORMEZELE – Op Werelddierendag moest het Dierenreddingsteam (DRT) van Brandweer Westhoek in Voormezele een koe uit een beek halen. Het dier kon na een half

Opendeur bij Brandweer Westhoek

Opendeur bij Brandweer Westhoek

IEPER – Op zondag 29 september 2024 gooide Brandweer Westhoek (post Ieper) de deuren open voor een namiddag vol plezier en avontuur in en rond