BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Moen: auto gevonden in het kanaal Kortrijk-Bossuit

auto gevonden in het kanaal Kortrijk-Bossuit Donderdagmorgen omstreeks 10u werden de duikteams van brandweer Zwevegem en Kortrijk opgeroepen naar het Kanaal Kortrijk-Bossuit ter hoogte van Moen. De scheepvaartpolitie had tijdens peilwerkzaamheden vermoedelijk een wagen gelokaliseerd die in het midden van het kanaal lag.  Een duikteam ging te water maar kon al gauw vaststellen dat de wagen er al een tijdje in lag en dat er geen slachtoffer in de wagen zat. De wagen blijft voorlopig liggen en zal binnenkort getakeld worden.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
13 maart 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws

Autodiefstallen in de regio rond Menen

MENEN – De Politiezone Grensleie meldt een alarmerende toename van autodiefstallen die lijken voort te vloeien uit de opkomende trend van “mouse jacking”. In de