BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Volvo Novabil Groep neemt Volvo Willaert over

Volvo Novabil Volvo Novabil Groep, met vestigingen in Kortrijk, Doornik, Moeskroen en Waregem neemt de aandelen over van Volvo Willaert in Ieper. ‘We blijven als familiale groep investeren in een sterk merk zoals Volvo Cars. De nieuwe elektrische modellen die we komende maanden kunnen lanceren openen nieuwe segmenten voor ons. De compacte EX30 wordt het goedkoopste premium elektrische model op de markt terwijl we met EX90 de concurrentie aangaan in het hoogste premium SUV-segment’, voegt Mathias Goos toe. ‘Daarnaast dwingen de versnelde elektrificatie van de automobielmarkt, de hogere kostenstructuur en de digitaliseringsmogelijkheden ons naar deze logische consolidatie’. Lore en Anton Willaert, die als vertrouwde gezichten aan boord blijven in de Ieperse vestiging: ‘We zijn blij met deze integratie in een grotere groep die respect heeft voor de eigenheid van elke entiteit. Met de uitdagingen die we de komende jaren moeten aangaan is het geruststellend dat we de ondersteunende structuur hebben van een grote en financieel sterke groep’ Mike Byttebier blijft Gedelegeerd Bestuurder en Mathias Goos heeft de operationele leiding over Volvo Novabil Groep. Volvo Novabil levert dit jaar 1.500 nieuwe Volvo wagens en 500 Volvo Selektwagens en wordt zo één van de grootste Volvo Cars verdelers van Belux.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
23 maart 2023
Geschreven door
Steven
Nieuws

Autodiefstallen in de regio rond Menen

MENEN – De Politiezone Grensleie meldt een alarmerende toename van autodiefstallen die lijken voort te vloeien uit de opkomende trend van “mouse jacking”. In de