BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Appartementsgebouw geëvacueerd na brand in kelderverdieping

Foto NSK
Foto NSK
Zondagnamiddag zorgde een kelderbrand in een appartementsgebouw gelegen in de Rekollettenstraat in Kortrijk ervoor dat alle bewoners preventief dienden geëvacueerd te worden uit hun flat. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en kregen het vuur snel onder controle. Op dat moment was de rook die werd geproduceerd door het vuur reeds volledig in het appartementsgebouw verspreid waardoor de brandweer het appartementsgebouw grondig diende te ventileren. Pas nadat de nodige metingen in het gebouw werden verricht konden de bewoners terug hun appartement betreden. Gedurende de interventie bleef de Rekollettenstraat afgesloten voor alle verkeer. Hoe het vuur kon ontstaan is niet bekend.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
20 maart 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Brandweer en Politie, Nieuws