BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Foto Reportage, Nieuws, Samenleving

Koning Filip brengt officieel bezoek aan Kuurne

Foto NSK
Foto NSK
Dinsdagmorgen heeft Koning Filip een officieel bezoek gebracht aan Kuurne en dit naar aanleiding van de herdenkingsplechtigheid van de Leieslag die dit jaar aan zijn 70ste editie toe is.  Bij zijn aankomst groette de vorst eerst persoonlijk enkele mensen die hem stonden op te wachten  voor het gemeentehuis voor hij vervolgens een bezoek bracht aan het recent vernieuwde gemeentehuis van Kuurne en de inwonersmuur.  In het gemeentehuis had de koning ook een kort onderhoud met zes Kuurnse inwoners die een staalkaart vormen van de Kuurnse bevolking.  Later op de morgen woonde Koning Filip ook een herdenking bij aan het Leiemonument waar onze koning een bloemenkrans neerlegde.  Bij zijn aankomst omstreeks 9.30 uur werd de vorst onder meer verwelkomt door het College van Burgemeester en schepenen in aanwezigheid van tal van prominenten.
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 mei 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Algemeen Nieuws, Foto Reportage, Nieuws, Samenleving
Chiro Sente

Shockwaveparty 2024

KUURNE – Ook Chiro Kiekeboe Sente was afgelopen zondag aanwezig op het parcours van Kuurne-Brussel-Kuurne, en dit niet alleen om de wielrenners te aanschouwen. Ze