BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Nieuwe foyer in zaal Kubox Kuurne

Nieuwe foyer in zaal Kubox Kuurne
Foto : NSK
Het Kuurnse cultuurseizoen is deze week gestart met een verjaardagscadeau voor de jarige zaak Kubox. Dit jaar bestaat de zaal tien jaar en voor deze tiende verjaardag koos het beheersorgaan culturele infrastructuur en het schepencollege van Kuurne ervoor om de foyer aan te pakken.  De make-over waar een prijskaartje van 47500 euro aan vast hangt zorgde ervoor dat het Kuurns bedrijf One-night-stands de foyer onder handen nam en deze onder meer akoestisch verbeterde, loungy inrichtte, ervoor zorgde dat het zitmeubilair verstelbaar was, aankleedde met warmere wanden en zorgde voor een goede muziekinstallatie en mooie belichting. Burgemeester Francis Benoit had het dan weer over “Een droom die uitgekomen is”

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
14 oktober 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving