BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Vrouw kritiek na klap tegen verlichtingspaal

Vrouw kritiek na klap tegen verlichtingspaal
Foto : NDZ
Zondagnamiddag raakte de bestuurster van een Peugeot levensgevaarlijk gewond bij een verkeersongeval op de Scheldelaan te Otegem. De vrouw, die uit de richting van Avelgem kwam en richting Otegem reed, verloor er in onduidelijke omstandigheden de controle over het stuur. Hierdoor kwam het voertuig tegen een betonnen verlichtingspaal terecht, om daarna tot stilstand te komen op de toegangsweg naar een afgelegen woning. Door het ongeval zat de bestuurster gekneld in het voertuig, waardoor de brandweer ter plaatse snelde om haar te bevrijden. De vrouw werd daarna in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
28 november 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen