BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws, Samenleving

Kerstmarkt in Kuurne werd een top editie

Kerstmarkt in Kuurne werd een top editie
Foto: RMK
Iets meer dan 2500 mensen hebben afgelopen zaterdagavond een bezoekje gebracht aan de 28ste editie van de kerstmarkt die doorging op het marktplein van Kuurne. Mede dankzij de inzet van het braderiecomité en het weer, één van onze beste edities ooit. Ook de politie, Stewarts en het rode kruis blikken terug op een zeer geslaagde editie gezien zich geen noemenswaardige problemen voordeden. Naast de kerstman stond ook het Kuurnse Kinderkoor in voor een extra vleugje kerstsfeer op de kerstmarkt. Het kinderkoor stond onder leiding van Lien Vanhauwaert. Lien was ooit nog zangeres in het bekende koor Scala. Tevens werd door het team van Pedro Colasse een 30 tal kinderen in de watten gelegd in het kinder-kunst-atelier die georganiseerd werd in het oude gebouw van het rode kruis. Tijdens de kerstmarkt in Kuurne beoordeelde een externe jury alle kraampjes op aankleding kraampje, uitstraling, kledij verkopers en product keuze. Daarbij kwam de school ‘De Wijzer’ er als beste uit. Op de 2de plaatst staat Pastamustachio en de 3de plaatst werd ingenomen door woon-zorgcentrum de Heilige Familie. Daarmee wordt hun stand gratis aangeboden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 december 2016
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Evenementen, Nieuws, Samenleving