BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Schade aan wegdek en fietspaden door hitte

Schade aan wegdek en fietspaden door hitte
Foto: FVL
Op verschillende plaatsen in de regio Kortrijk – Ieper is er door de hitte schade ontstaan aan het wegdek en/of fietspad. Dit is onder meer het geval op volgende plaatsen: Wegendistrict Ieper: – in Ieper op de N37 – in Wervik op de N303 (Kruisekestraat) Wegendistrict Kortrijk: – opgestoken fietspad in Zwevegem op N391 +/- kmpt 3.2 – opgestoken fietspad in Waregem op de R35 thv kmpt 2.3 – Zwevegem: N391 Wellicht zullen op nog meer plaatsen problemen ontstaan. Fietsers en ook automobilisten moeten waakzaam zijn en men vraagt om problemen meteen te melden zodat signalisatie en later ook herstellingen kunnen uitgevoerd worden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
22 juni 2017
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws