BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Kelder onder water door breuk in filter op hoofdwaterleiding

Kelder onder water door breuk in filter op hoofdwaterleiding
Foto: FVL
Deze morgen werd de brandweer opgeroepen naar de woning van R.D. in de Ieperstraat te Geluwe, één van de twee filters op hoofdwaterleiding in kelder was beschadigd, waardoor de hele kelder onder water kwam te staan. Daar er een diepvries in de kelder stond moest uit veiligheid eerst de elektriciteit worden uitgeschakeld voor men kon beginnen pompen. Twee krachtige pompen werden gebruikt om het water uit te pompen en zo de oorzaak te achterhalen en de hoofdkraan van de waterleiding te kunnen af sluiten. Volgens de verantwoordelijke van de watergroep komt dit zeer zelden voor.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
7 september 2017
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws

Paard te water in Diksmuide

Zondagvoormiddag viel een paard tijdens het paardrijden plots neer en rolde in een diepe sloot ter hoogte van de Einsdijkstraat. Het Dieren Reddings Team van