BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Jumping Antwerpen verhuist naar Waregem onder de naam Waregem Horse Week

Jumping Antwerpen verhuist naar Waregem, stad van het paard
Foto: FVL
Onder de naam Waregem Horse Week komt deze 5-sterren-jumping van 26 tot 30 september naar de Gaverbeekhippodroom van Waregem. Op deze jumping komen de beste paarden en ruiters ter wereld, met 5* – 2* – 1* – Young horses over 2 pistes (een gras- en zandpiste) en een standendorp. De Waregem Horse Week omvat niet enkel de beste paarden en ruiters ter wereld, maar is ook een evenement op wereldniveau, voor iedereen gratis toegankelijk met daarnaast B2B-netwerken, sfeer, gezelligheid en entertainment. De jumping had de voorbije 9 jaar telkens in Antwerpen plaats, maar de organisatoren zochten een locatie met meer plaats en vlot bereikbaar. “De keuze viel op Waregem, stad in galop”, aldus Pieter Dejager. Het budget voor Waregem Horse Week bedraagt meer dan 2 miljoen euro, waarvan 750.000 prijzengeld.

Doel Waregem Horse Week

Met de WHW willen de organisatoren topsport en topnetworking naar Waregem halen en het evenement alsook de stad wereldwijd in de media brengen, de paardensport openstellen voor iedereen, ook niet paardenkenners en een kwaliteit en toegankelijkheid bieden waarover gesproken kan worden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
17 januari 2018
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws