BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Vrouw gaat met haar wagen overkop in Harelbeke

Vrouw gaat met haar wagen overkop in Harelbeke
Foto: NDZ
Bij een verkeersongeval aan de Kortrijksesteenweg is de bestuurster van een Dacia Sandero gewond geraakt. Het ongeval gebeurde toen de vrouw vanuit Harelbeke richting Kortrijk reed, maar op zeker ogenblik van haar rijvak afweek en een geparkeerde wagen aanreed. Door de klap sloeg de wagen overkop en kwam tot stilstand op zijn dak. De bestuurster van de Dacia is vermoedelijk onwel geworden. De brandweer snelde ter plaatse en moest de vrouw het voertuig bevrijden. Het slachtoffer kreeg ter plaatse de eerste zorgen toegediend en werd vervolgens naar het ziekenhuis overgebracht, maar verkeerde niet in levensgevaar. Door het ongeval was de Kortrijksesteenweg een tijdlang volledig versperd, waardoor het verkeer plaatselijk diende om te rijden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 mei 2018
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Nieuws, Ongevallen