BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Sport

35 ste Dwars door Sint-Pieter lokt 200 deelnemers

Foto NSK
Foto NSK
Vrijdagavond hebben zo’n 200 sportievelingen deelgenomen aan de 35 ste Dwars door Sint-Pieter in Kuurne.  De deelnemers kregen de keuze om 3,5,  7 of 10,5 kilometer te lopen.  Tevens werd er ook reeds voor de derde maal een teamrun georgaaniseerd, waarbij diverse teams telkens bestaande uit vier lopers ouder dan 12 jaar het tegen elkaar opnamen in een 14 kilometer lang parcours.   Op de 10,5 kilometer bij de mannen liet Bram Verschatse uit Roeselare die reeds toe was aan zijn derde deelname de concurrentie ver achter zich en won verdienstelijk in 34 minuten en 48 seconden de wedstrijd waarvan de aankomstlijn in de schaduw lag van de Sint-Pieterskerk.  Gianni Geldhof uit Heule eindigde verdienstelijk tweede gevolgd op een derde plaats door Mathias Windels uit Kuurne die reeds voor de vierde maal deelnaam aan Dwars door Sint-Pieter.   Bij de vrouwen kwam Lieze Eecloo uit Harelbe als eerste over de finishlijn.  Ze werkte haar 10,5 kilometer af in 46 minuten en 40 Seconden gevolgd door Nele Verhaeghe uit Kuurne die net geen vier minuten over de aankomstlijn kwam.  De derde plaats bij de vrouwen was weggelegd op de 10,5 kilometer voor Suzy Kesteloot uit Lendelede.  Arno Lambrecht uit Kuurne was dan weer de snelste bij de heren die inschreven voor de 7 kilometer jogging gevolgd op een verdienstelijke tweede plaats door Steven Callens uit Heule.  De laatste podiumplaats op de zeven kilometer was weggelegd voor Andy Rietmaeker uit Zarren.   Bij de dames kwam Shirley Nuytten als eerste over de eindstrijd bij de 7 kilometer jogging gevolgd op een tweede plaats door Corry Van Iseghem, derde dame op de 7 kilometer werd Sybille Duyvejonck.  Op de 3,5 kilometer voor mannen finishte Robin Toye als eerste.  Eerste vrouw op de 3,5 kilometer was Ann Duhamel uit Harelbeke.
Foto NSK
Foto NSK

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 juni 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Sport

Wedstrijd: Win de DVD ‘Le Mans ’66’

Autoliefhebbers met een zwak voor racefilms met een vleugje Hollywood gehalte kunnen vanaf heden dankzij Le Mans ‘66 ruim twee uur lang genieten.  Academy Award-winnaars Matt Damon en Christian Balevertolken voor