BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Robin Toye en Celine Adams verkozen tot Poorter en Poorteres van Sint-pieter

Poorter en poorteres Zaterdagavond zijn op de wijk Sint-Pieter te Kuurne de nieuwe Poorter en Poorteres verkozen.  In totaal deden dit jaar drie mannelijke- en evenveel vrouwelijke kandidaten een worp naar de titel.   Wie uiteindelijk poorter en poorteres zou gaan worden, werd uitgemaakt tijdens twee spannende buitenproeven en vier binnenproeven.   De nek aan nek race die daarbij ontketend werd, werd uiteindelijk gewonnen door Robin Toye, lid van de Chiro van Bavikhove en Celine Adams, die een van de stuwende krachten is achter het jaarlijkse straatfeest die georganiseerd wordt in de Molenput.  Naast het lintje en de titel die ze een jaar lang mogen dragen, leverde hun overwinning ook diverse prijzen en een cheque van 100 euro op.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 juni 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws