BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

14 de editie Mardi Gras in het thema Great Gatsby-style

Foto NSK
Foto NSK
Zes leerlingen uit de richting Eventmanagement van de Hogeschool Vives hebben samen met enkele members van de Orde van de Ezel dinsdagavond het thema onthuld waarin de 14 de editie van Mardi Gras zal plaatsvinden.  Voor de gelegenheid waren de zes leerlingen alvast in de juiste dresscode gekleed en stiekem wordt alvast gehoopt dat ook de bezoekers van Mardi Gras dat op dinsdag 5 maart ook zullen gaan doen.  Net als de voorgaande edities werd ook nu opnieuw gekozen voor zaal Kubox en de Kuurnse hippodroom om het evenement te laten plaatsvinden.  “Voor de gelegenheid zullen we ook Kubox volledig in Great Gatsby-style aankleden”, aldus tweedejaars student Eventmanagement  Amber Benaert van Vives, “De zaal leent er zich alvast uitermate toe en daarom willen we dit niet onbenut laten.  We willen er alvast een exclusief feest van gaan maken, waarbij de gasten zich echte vips voelen.  We rollen dan ook graag voor hen de rode loper uit zodat ze reeds vanaf hun binnenkomst zich VIP kunnen voelen, als of ze de gast zijn op een oscaruitreiking.   Het thema die we uitwerkten haalden we bij de film ‘The Great Gatsby’ geregisseerd door Baz Luhrmann. De film handelt over de jonge Nick Carraway die in contact komt met de miljonair Jay Gatsby.  Vanaf dat moment draait alles rond extravagante en  luxueuze feestjes en dit willen we Mardi Gras dit jaar ook laten uitstralen, een groot VIP-feest waarbij 500 gasten onze VIPS zijn.” Ook dit jaar liet de Confrérie van het Ezelskruiske hun netwerkevenement opnieuw met de drafrennen op de Hippodroom die, die dag reeds vanaf 12.30 uur starten samenvallen.   De opbrengst die gerealiseerd wordt met dit netwerkevent wordt dit jaar integraal geschonken aan ‘De Branding’.   Meer info over dit evenement is terug te vinden via https://ezelsorde.wordpress.com/

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
22 februari 2019
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws