BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Brand zet kledingwinkel De Nieuwe Beer zonder verwarming

Brand zet kledingwinkel De Nieuwe Beer zonder verwarming
Foto: FVL
Een korte maar hevige brand vernielde dinsdagmorgen de verwarmingsinstallatie van kledingzaak De Nieuwe Beer in de Gentstraat te Oostrozebeke. Wellicht was een technisch defect aan de verwarmingsinstallatie die met houtkrullen werd gevoed, de oorzaak van de brand. De loods waarin de verwarmingsinstallatie stond ging volledig in de vlammen op. De kledingwinkel bleef gevrijwaard. De hulpdiensten konden tijdig de kledingzaak ventileren zodat de rookschade beperkt bleef tot achteraan de winkel. De winkel kon woensdagmorgen dan ook gewoon opengaan, zij het gedeeltelijk zonder verwarming.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
6 februari 2019
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Brandweer en Politie, Nieuws

Tsjernobyl 33 jaar later

Tsjernobyl 33 jaar later Op 26 april 1986 ontplofte midden in de nacht de kernreactor van Tsjernobyl in de Sovjet-Unie dicht tegen de grens met