BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Zowel harmonieorkest Concordia als Lichtjesshow Kuurne overhandigen cheque aan ‘De Branding’ tijdens ‘Branding Trotting’

Foto NSK
Foto NSK
Harmonieorkest Concordia uit Wevelgem had zondagmorgen wel een bijzondere verrassing in petto voor de ‘De Branding’.  Tijdens hun aperitiefconcert die ze gaven in zaal Kubox te Kuurne naar aanleiding van ‘De Branding Trotting’ die plaatsvindt op en rond de paardenrenbaan te Kuurne vandaag werd van de pauze die werd ingelast in het concert gebruikt gemaakt om een cheque van 3000 euro te overhandigen aan ‘De Branding’.  Dit bedrag werd verzameld tijdens een benefietconcert die georganiseerd werd op zondag 17 maart door de muziekvereniging.   Daarnaast kreeg ‘De branding’ ook nog een tweede cheque overhandigd, ditmaal van de organisatie achter de  vrachtwagen lichtjesshow die werd georganiseerd op zaterdag 9 maart op en rond de terreinen van Scania Kuurne in de industriezone.  De organisatie achter dit evenement schonk een cheque van 750 euro.  Nog de ganse namiddag vind ‘De Branding Trotting’ plaats op en rond de paarden hippodroom van Kuurne.  Zo zijn er in de namiddag voor de kinderen nog ritjes op pony’s, komen de Cliniclowns langs, is er een grimestand, wordt er een demonstratie G-tafeltennis gegeven met Florian Van Acker en deelnemers van de World Special Olympics en zijn er enkele paardenrennen voorzien. De opbrengst van dit evenement gaat eveneens net als het verzamelde geld van harmonieorkest Concordia en de Lichtjesshow naar de aanleg van een beleeftuin voor de mensen uit het Variatieatelier van ‘de branding’.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
28 april 2019
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving