BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Brand bij houtverwerkingsbedrijf Vandendriessche in Ieper

Brand bij houtverwerkingsbedrijf Vandendriessche in Ieper
Foto: FVL
In de industriezone te Ieper is donderdagnamiddag brand uitgebroken bij houtrecyclagebedrijf Vandendriessche gelegen in de Bargiestraat. Afvalhout heeft daar vuur gevat en dat zorgde meteen voor een grote rookontwikkeling die ver te zien was. De vuurhaard bevond zich net naast een windmolen maar de windmolen heeft geen schade opgelopen. Het vuur was snel onder controle, maar het nablussen zal nog een hele tijd duren. Wellicht moet het afval met een bulldozer uit elkaar gehaald worden om te kunnen blussen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
27 juni 2019
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Brandweer en Politie, Nieuws